Så roligt med nya saker!…

Det är en speciell känsla att få nya saker i livet, som t.ex. nya golfklubbor! Jag var hos Krister igår i golfshoppen och hämtade ut mitt nya set som är från Wilson Staff.
Nu är det så att de går in som en sponsor för min golfsatsning med Team Holst och det skall bli riktigt roligt att äntligen få komma igång med golfen igen, jag har ju tränat lite men nu skall det satsas lite extra inför denna säsongen, så jag får börja med att tacka Wilson Staff (Amer Sports) samt Krister för all hjälp än så länge. Det är ju första gången som jag byter till nytt “märke” så det skall bli kul och se hur dessa klubbor beter sig när jag svingar på (något säger mig att nästa alla klubbor idag är ganska lika så det skall nog gå bra).
holst_wilsonbag
Jag var med och tränade handigolfarna igår, och jag måste återigen säga att det är helt fantastiskt gäng att träna. Den här gången var Marcus med för han skulle ändå träna så han följde med (och fick iofs agera bollplockare så det tackar vi för haha). Det blev som vanligt lite fotografering men det verkar ha varit en icke så ren lins för bilden blev sjukt suddig (sen vet jag inte riktigt vad jag och Marcus tänkte på när bilden togs men men det bjuder vi på)…
12115828_10154647520232926_2365518630172248390_n