Riktigt skön helg….


Helgen har bjudit på mycket måste jag säga, i fredags spelade jag på ett företagsevent för Ericsson.
Och sedan på lördagen var det lite häng med familjen för att vid 18,30 ta bussen till Linköping och spela på Hey Lucy.

Som tur var så ställde vi om klockan natten till sön så jag spelade ju bara till 02:00 (de stänger kl 03:00 och med tanke på tidsomställningen så missade krogen en timme). Efter spelningen var det bara att bege sig till hotellet för att sova och jag somnade nog vid 03,45 och klockan ringde 06,40 för bussen hem hade avgångstid 07,25.
När jag kom hem till Borås 10,25 så var det bara att hoppa in i duschen sen slänga i mig något att äta.
För 12,00 åkte jag och Krister med familj till Isaberg (Hestra) och åkte skidor i 3 timmar. Och det var riktigt nice måste jag säga!