Råkade ramla lite….

Jag har ju inte skrivit på några dagar och det har helt enkelt varit för att jag har faktiskt gjort ett aktivt val att ta hand om mig själv lite.
Och för att ni ska veta varför så tänkte jag berätta att jag råkade ramla lite i fredags och slå upp armen lite och skadade mig vid bröstryggen.

Orsaken var en riktigt hal trappa som inte fick min fulla uppmärksamhet så jag halkade ordentligt och det kändes vill jag lova haha.
Så jag sa till mig själv när jag kom hem att nu får du bara koncentrera dig på dig själv lite i några dagar.
Sagt och gjort så for jag till Linköping på Lördagen för jag hade en spelning bokad där, vilket var ganska jobbigt med smärtan, men är kroppen dum får huvudet lida som man säger.

När jag gjort spelningen blev det att sova på hotell för att sen bege mig hem igen!

När måndagen kom så fick jag ett samtal från min underbara sponsor Salomon som sa att de hade en lösning till min “klantighet” så de hälsade att jag skulle åka till lagret/kontoret som de har i Borås och hämta en present. Och presenten/lösningen heter Salomon Speedspike CS

En riktigt skön och grym sko med dubbar under så man inte halkar ute nu när det det är isgata!
Sulorna är räffllade på SPEEDSPIKE CS med 15 hårdmetalldubbar för att se till att du känner dig trygg med att gå/löpa över en isig parkering eller på en snöig stig.
Dessutom har de lagt till ett ClimaSalomon™ Waterproof-skydd runt framfoten för att hålla tårna lite varmare vilket uppskattas otroligt mycket, så dessa kan jag varmt rekommendera!

Idag blir det att jobba som aldrig förr om jag ska hinna med att fira jul då vi har hur mycket som helst att göra!
Så ta hand om er mina vänner och njut av dagen…