Och här tog det tvärstopp!

Efter flera dagar av stress och rent av dåligt mående så tog jag mig i kragen igår och plockade fram min trotjänare Jeffsy!
Kände att det var dags för en ordentlig runda nu, men ack så fel man kan ha. Efter ca 20 min cyklande så tog det tvärstopp, kändes som om någon körde över mig med en ångvält.
Var tvungen att kliva av min cykel och hämta andan lite, och tankarna kom direkt om varför detta hände. Sist jag cyklade kunde jag ju köra på i 1,5-2h utan problem men nu kom jag ingenstans.
Det kan ju ha att göra med min sargade kropp som jag har varit tvungen att vila i ca 14 dagar, och innan dess så spelade jag ju bara Padel och det ger inte den där extra konditionsträningen som jag behöver för att orka cykla. Underlaget gjorde ju sitt också kan man säga för det var blött och mjukt som bara den så det kändes som om det var någon som fäst ett snöre bak på cykeln och höll emot.
    
Så nu får man bita i det sura äpplet och “börja om” när det gäller uthålligheten och konditionen (skall tillägga att efter stoppet så gick det ganska bra, tungt men bra).
När jag kom hem så var det bara till att koppla på min Compex SP8.0 (Muskelstimulator) för att få lite bättre återhämtning. Jag brukar köra ett pass med denna då jag tycker att jag inte får några komplikationen som träningsvärk eller kramper efter. Känns skönt att bara få lägga sig på soffan och kolla på något avsnitt av en serie och låta maskinen göra sitt jobb.

Idag blir det golfträning med Marcus efter jobbet så det ser jag verkligen fram emot, jag har ju fått min nya bärbag nu så denna säsongen tänkte jag att jag skall försöka att gå så mycket som möjligt (trots att jag har rätt att ha golfbil även på tävlingar).

Hoppas att ni har en underbar dag mina vänner!