Ny Löparprotes och sista redigeringen innan föreläsning!/ New runningprosthesis and final editing before the lecture!

Då har jag nyss kommit från sjukhuset och provat springa med nya benet, och jag måste säga att det gör lite ont på ett nytt sätt. Inget som verkar farligt för det är just där mjukdelarna som finns kvar som det gör ont, men det är väl bara en tidsfråga innan det försvinner (hoppas jag). Så jag lägger till en bild på nya protesen så ni ser hur den ser ut. Sedan har jag gjort den sista redigeringen på min PowerPoint inför föreläsningen imorgon, mer material och mycket mer insikt i mitt liv, vilket jag tror gör det till en bättre och djupare föreläsning. Nu ska jag ut och provspringa min nya protes (får se om Amanda har tid att springa lite också), ha det så gott / Johan Holst
IMG-20131008-00422 Untitled-6

Then I have just come from the hospital were tried to run with my new leg, and I must say it hurts a little in a new way. Nothing seems dangerous because that is where the soft tissue is left as it hurts, but it’s just a matter of time before it disappears (I hope). So I put a picture of the new prosthesis so you can see how it looks. Then I’ve also made the last edit of my PowerPoint for the lecture tomorrow, more materials, and more insight into my life, which I think makes it a better and a deeper lecture. Now I’m out and test run my new prosthesis, have a good evening / Johan Holst
affisch_A4_holstchallenge_boras_