Nu startar vi veckan med ett leende!

Hur gör du med måndag?

Är en ny vecka lika med nya tag, nya utmaningar, nya mål? Är måndag en början på något nytt eller annorlunda?

Helgen drar ofta med sig lite oplanerade utsvävningar, iaf för många som kämpar med tex vikten, sockerberoendet, träningen. Det kan bli lite extra i form av mys, fika, vänner, efterrätter osv. Då blir måndag en dag som ska inspirera till att börja om, köra strikt och tänket ‘nu minsann ska jag…’. Jag tillhör denna beskrivning. Det är så inarbetat att på måndag då kör jag superstrikt igen.

Men är det fel? För vad är alternativet? Att fortsätta med ev. helgens utsvävningar? Bättre då att köra strikt från måndag MEN jag ser måndag som en positiv start på veckan, nästan lite ‘pusta ut’ och tillbaka till vardagen igen.

Jag önskar dig en positiv måndag utan depp och suck efter helgens eventuella utsvävningar, utan möjligheternas dag.

Må väl mina vänner!.