Äntligen kom kallelsen!

Äntligen kom det som jag har väntat på, nämligen en kallelse till Magnetkameraundersökning av mitt vänsterknä, så nu ska jag till slut få se vad det är som orsakar den ständiga smärtan.
(gillar hur dom har skrivit första meningen på kallelsen bara haha, slängt om orden bra där).
kallelse_Holst
Jag provade lite löpning igår med Marcus och vi sprang 5 kilometer för att testa hur knät reagerade, och det blev varken bättre eller sämre så det gjorde nog ingen skada. Läkaren sa ju förra veckan att han inte kunde se något som skulle kunna göra ont på vanliga röntgenundersökningen, så han sa bara att du kan göra vad du vill så länge du kan stå ut med smärtan. Hur tänker man när man säger så till en som har haft ont i 15 år?, för jag kan ju göra vad jag vill då kan man tycka :-), nåja det blir nog bra efter nästa vecka, tror jag…
Den här dagen började ganska bra då jag åkte till garaget kl 06:30 för att hämta motorcykeln som jag måste besiktiga, när jag åkte till besiktningen och upptäckte hur kallt det var när det började blåsa (tur att det bara var 10 minuters färd). Kommer fram till besiktningen och frågar om dom har en drop-in tid under dagen, för jag tänkte att jag kunde ställa mc:n där, det enda jag fick till svar var bara: -Jag kan kolla med XXXXX om hon kan besiktiga den, men jag vet inte!…   Ehhh NÄHÄ tänkte jag, men jag sa lite snällt: -Ja men du kan väl kolla med henne om hon kan ta den under dagen så hämtar jag den kl 16:00. -Ja, jag kan väl fråga, sa han och tog nycklarna och gick… En riktigt glad prick den där killen, NOT!. Så nu får vi se klockan 16 om motorcykeln är klar eller inte!.