Nu gäller det, dags att det tas på allvar!

Ny vecka och nya tag? Är ni sådana som tänker så eller har ni samma rutiner för både helg och vardag? Förr hade jag ett ständigt mål att alltid äta nyttigare, träna mer och bli en allmänt bättre person varje måndag. Lyckades jag inte då så var det som att hela veckan var körd. Så himla dumt tänk! Det är väl överhuvudtaget dumt att tänka så, att hela tiden jaga bort känslan av att inte duga.
Jag menar självklart inte att en inte ska sätta mål och sträva efter något bra men det går inte bli på bekostnad av en själv när en förlorar ”mot sig själv”. De senaste veckorna har jag inte haft någon vidare lust att löpträna alls, mycket på grund av att det har varit snö och is och då är det galet att springa med protes. Så jag har istället bokat innebandy och golfträning vilket har varit behövligt när jag jobbar en del. Det är dessutom roligt att bryta av löpträningen med något annat nytt. Känner dessutom att jag måste ta tag idet här med att skaffa fram cyklar. Så förutom sponsoruppdrag, gym, golf, och löpning denna veckan ska jag satsa på att äta så mycket bättre än vanligt, för nu börjar den hårda satsningen.
DSC_0003