Det ger så mycket, och nu har jag äntligen fått den!

Blir ett sent inlägg idag för jag har haft så mycket att göra idag. Igår efter jobbet var jag på Handgolfen och tränade, eller tränade och tränade. Jag har fått en fin uppgift att vara med som resurs/ledare för Handigolfen. Men jag skall erkänna att jag tränade jag med för jag är ju en Handigolfspelare själv.
Tycker det är riktigt roligt att hjälpa till och se hur människor utvecklas, nu är det så att alla som spelar har ju olika handikapp så det varierar från fysiska till psykiska (eller hur man nu säger, ja ni förstår vad jag menar)
IMG_20160307_185430
Man kan säga att jag känner mig som en nybörjare då vissa av dessa spelare är med i Handitouren och spelar riktigt bra, fast jag kanske har lite förtur om man säger så då jag faktiskt “bara” har en fot som e borta. Hur som helst så är det fantastiskt roligt och riktigt härliga människor, och vem vet kanske blir det touren för mig i sommar!.

Sen kom tidningen Triathlon Plus i min brevlåda idag, och jag måste säga att det känns konstigt att få vara med och läsa om sig själv i en sådan här tidning. Jag är ju ingen superatlet, jag är ju bara en vanlig kille som har kul på vägen om man säger så. Men de som har läst tidningen säger att det är en underbar artikel så jag måste nog säga till er som inte har läst tidningen skall köpa den!
IMG_20160308_172216 IMG_20160308_172135 IMG_20160308_172236