Nu börjar allvaret… / Now, time to get serious…

Då var dagen här då jag ska prova nya löparhylsan utomhus, måste erkänna att just idag (eller denna tiden), haft en jobbig natt med en massa nervkänningar i mitt opererade ben, och jag kan lova att det är inte kul att ha, det hugger och gör ont på samma gång, men jag hoppas att det snart går över, och så är det ju kolsvart ute. Det är ca 8 grader ute och jag känner egentligen ingen superlust att springa ute men jag måste springa in hylsan så att den fungerar. Tror att det kommer att göra ganska ont första gången med tanke på att den har en helt ny gjutning och ett nytt sätt att fästa hela protesen på. Men vi får väl se hur det fungerar, lovar att komma med info om hur det går. Det var leverans av min nya sponsor igår och det var ingen mindre än Red Bull som kom med lite roliga saker, så nu har jag ännu ett varustarkt företag som pushar mig igenom vägen tillbaka. Tackar ödmjukast för leveransen! NU måste jag göra lite nytta på jobbet så jag kan träna i eftermiddag med gott samvete, ha en underbar förmiddag. / Johan Holst
tumblr_m7emwaEE9X1rairjso1_500_large Untitled-6

Then the day was here when I’ll try the new runningsocket outdoors, must acknowledge that just today (or this time ) ,I had a rough night with a lot of nerve sensations in my leg , and I can promise you it is not fun to have , the chop and hurts at the same time , but I hope it will soon go away, and so it’s pitch black outside. It is about 8 degrees outside and I feel really super urge to run outside but I have run into the sleeve so that it works. Think it will do pretty sore the first time given that it has an entirely new cast and a new way to attach the prosthesis . But we’ll see how it works, promising to come up with info on how it goes. It was the delivery of my new sponsor yesterday and it was none other than Red Bull who came up with some funny stuff , so now I have even a movement strong company that pushes me through the way back. Thank you kindly for delivery! Now I have to do some good at work so I can work out in the afternoon with a good conscience, have a wonderful morning. / Johan Holst