Nu är det allvar igen….


Igår var en rolig dag (för min PT har kommit hem och vi körde första passet efter semestern), eller rolig och rolig.
Man kan säga att ett ord kan sammanfatta timmen som vi “umgicks”… JOBBIGT hahaha

Det som är härligt är att det är faktiskt roligt att få träna med henne och man lär sig så sjukt mycket om kroppen som man inte alltid fattar men hon förklarar så även jag förstår (inte illa haha)
Och även om jag är så trött så det bara snurrar i skallen så får hon mig att ge det där lilla extra för att jag ska kunna klara av mina utmaning, för att citera en mening som hon sa igår i slutet av passet när vi körde 7 varv utan vila med stakning (40sek) och jägarvila (40sek): -Nu kommer den riktiga mjölksyran i benen, och den är den du ska lära dig att ÄLSKA för den ska bli din bästa VÄN!….

Nu är det ju så att det här var ju inte bara det vi gjorde utan vi körde ganska mycket rotationsövningar och mina axlar fick sig en omgång så jag lovar att det känns i kroppen idag.

MEN jag gillar verkligen att hon är tillbaka för nu känns det som “på riktigt” igen och jag vill verkligen att det här ska bli bra. Så trots att jag känner mig som överkörd katt (hur det nu känns) så är jag glad och på strålande humör idag!.

Ta hand om er mina vänner!