Ni kan följa oss imorgon på Viasatsport.se kl 13:00!

Imorgon är det Wings For Life world run som går av stapeln i Kalmar och vi springer ut mot Öland.
Om ni är intresserade av att följa oss som springer så kommer det att sändas på Viasatsport.se imorgon kl 13:00.
Jag hoppas att mitt knä kommer hålla då det är svullet som bara den, kommer att göra mitt bästa i alla fall och huvudmålet är att springa milen under timmen vilket inte skall vara några problem. Sen finns det ju andra faktorer som spelar in, dvs hur mycket folk det är. Det finns en lite nackdel med min uppladdning nu bara, jag har ju lovat att göra en spelning ikväll (vilket inte går att ändra på) så jag kommer inte hem förrän kl 02:30 inatt och vi måste åka senast kl 06:00 imorgon för att hinna hämta ut nummerlappar mm så jag hoppas att jag kan sova lite i bilen, men det är iofs bara en mil som skall avverkas. Vore ju otroligt roligt att se om vi hinner komma 1,5 mil innan bilen hinner ikapp oss, men vi får se som sagt hur mitt ben mår efter milen. Men mår det bra så kör vi på tills bilen kör om oss. Så om ni kan kolla på Viasatsport.se imorgon kl 13:00!.
RB_WFL_980x240