Delade tankar och svåra beslut….

Det är lite blandade känslor och tankar som rör sig i min skalle idag måste jag säga. Jag är ju sjukt sugen som många andra med MC-kort att köpa en hoj, men och nu kommer ett stort MEN. Det är ju så att jag har en tid hos ortopeden med mitt knä om ca 2 veckor och blir det en operationstid där så finns det ingen mening med att köpa en motorcykel i år för jag kommer ju ändå inte att kunna köra.  Så jag får nog bita i det sura äpplet och stå ut med att inte ha någon hoj i år igen. Sen vet jag inte hur det blir med min löpning efter läkarbesöket, så det kan hända tyvärr att detta blir mitt sista lopp i år, men man ska inte måla fan på väggen helt ännu!. Det finns dock något positivt med just denna dagen, förutom att Kungen fyller år, och det är att jag skall få träna lite löpning (för springa kan jag utan att det gör ont, skumt..) idag inför helgens lopp som är i Kalmar. Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi ska springa för de som inte kan…
IMG_1549.JPG