När det inte blir som man tänkt sig….

Jag är inne i ett bra mind-flow för tillfället, finns det ens något som kallas så? Hmm… kanske något jag nyss hittade på but who cares. Mitt psyke har varit lite frånvarande de senaste dagarna, men just nu känns det som jag börjar få kontroll igen. Enbart bra tankar får vistas innanför mitt skallben! Tankarna har bra flyt, dvs att det händer bra saker. Förutom min morgon som började lite väl knasigt.
Visst kan de låta uppgivet och tungt, men vet du vad? Berättelsen slutar inte här: jag ser människor resa sig upp igen, hämta kraft, lära känna sig själva på riktigt, bli mer genuina, empatiska, förstående för andras och den egna sårbarheten. Det är det som ger mig den där exra energin, för det finns inget bättre än att se någon som har varit med om en hemsk sak resa sig och bara överträffa allat och alla!.
Det som har spöka i min skalle är min satsning på golfen, hade sista deltävlingen i Handitouren på Lindö GK i helgen så jag och Handigänget begav oss dit i fredags (jag och Marcus åkte egen bil för jag skulle spela in tidigare på fredagen).
Och hur slutade det är då kan man undra, jo det skall jag berätta för er…

KATASTROF! kan nog vara ett bra ord, tror jag inte kommit på en sämre placering någonsin i min golfkarriär, men jag försöker glömma detta nu och gå vidare med positiva tankar.

Så idag blir det golfträning och nya tag, sedan skall jag planera veckans träning och hur jag skall få fart på kroppen på riktigt igen!.

20160911_100744 20160911_131628 20160911_135532 20160911_135601