När det börjar mörkna så kan man behöva detta…


Det regnar ute, du fick inte tillräckligt med sömn, det är kallt, du är hungrig, du hade en skit dag på jobbet, din partner lurade dig & dumpade dig, din hund åt dina viktiga papper, oavsett.
Det är dessa ögonblick när vi bara vill curla upp på soffan, spela videospel och beklagar oss själva.

Men – och jag vet inte detta är en överraskning för dig – det här är ögonblicket när det är MEST viktigt att hålla sig till målet: att hålla sig konsekvent, att fortsätta träna och att fortsätta att trycka. Om du “krokar av” varje gång du har en dålig dag, tränar du dig själv för att tro att det är okej att ge upp när du möter motstånd.

Jag förstår att framgång inte är lätt; att det kommer att bli form och leva bättre kommer att ta hårt arbete, en järnvilja och stark beslutsamhet. Men ge inte upp när saker blir upptagna eller svåra.

Nu, som vi har lärt oss av “Captain America”,jag kan inte ge dig motivationen att vilja göra förändringar i ditt liv – det måste komma från dig. DU måste besluta att träna och äta hälsosamt, det kommer att vara en prioritet i ditt liv.

Men när du har för avsikt att göra en förändring, kan jag hjälpa till att du stannar när du känner dig motiverad och inspirerad. Känn dig fri att komma tillbaka hit till bloggen när du inte vill gå till gymmet, när du vill slå SNOOZE-knappen istället för att gå upp tidigt, när du vill ge upp halvvägs genom din körning eller när du verkligen inte gör det.

-Jag tycker inte om att göra ingenting.

Kom ihåg att allting är bättre än ingenting!