Mycket snö, men man får frisk luft iaf

Känns underbart att man kan vara ute några timmar på dagen, det gör kroppen gott nu när det inte är allt för kallt. Idag blev det 19km cykling och jag fick hålla mig till den “lättare” rundan idag då det är ganska mycket snö så man ser inte underlaget. Men det det blev lite skog och över spångar (vilket iofs var lite obehagligt då det var mycket snö så man fick chansa lite). Jag mötte ganska många som var ute på promenad och jag stannade för att prata med ett par som var runt 60-65 års åldern och det samtalet gav mig en rejäl energiboost. Vi prata de om allt mellan himmel och jord och jag blev så imponerad när de berättade ett de precis avlutat 10km rundan och var på väg tillbaka (de hade ca 3-4 km hem nu). Så återigen säger jag, frisk luft är bra för kroppen och det gäller att hålla sig i form!