Mycket nu men det är bara härligt med full fart!

Det är fullt upp hela dagarna nu om man säger så, igår var det jobb som bara den sedan till nästa grej att göra vilket var att byta positionsljus på bilen och DET mina vänner var ingen sak man gjorde på 3 minuter (snarare 30 minuter), det blev till att riva loss framhjulet för att sedan få loss innerskärmen och sen tadaaaaa där fanns den lilla rackaren som hade gått sönder och gjorde så det plingade i bilen varje gång man satt igång tändningen, det var ju lika bra att byta på båda sidorna så.

En annan sak som hände igår var att en av mina sponsorer hörde av sig (DJO Global som bland annat sponsrar med min Compex muskelstimulator), och dom hade visst upptäckt att vårat kontrakt gått ut så de frågade om jag ville att vi skulle förlänga det över några år och det är ju klart att jag kan det sa jag. Så nu ska vi skriva nytt kontrakt och jag skall uppgraderas med lite ny utrustning som dom precis har lanserat på marknaden. Det är ju så att min muskelstimulator är som sagt ovärderlig för mig, den gör att jag kan träna mina muskelgrupper som är svårast att träna för mig då set gör så pass ont i benet så jag inte ens kan lyfta det med en 1 kg tyngd på.

Sen så blev det att foliera löparprotesen igen inför Wings for life World run nu på söndag, och den som är uppmärksam märker att det är en ganska stor logga som är borta och det är så att dom sponsrar mig fortfarande men deras huvudkontor i Österrike gav oss en lite notis om att loggan får endast visas på idrottare som befinner sig på världsnivå och deras egna “helbrandade” idrottare. Så det är därför som jag gjorde om folieringen, men som sagt alla sponsorer finns fortfarande med men jag marknadsför dom på lite olika sett som ni säkert märkt de senaste veckorna 🙂
Nu ska jag ta lite frukost sen blir det jobb, må väl mina vänner!.
IMG_1617 FullSizeRender