Ibland funderar man varför man gör detta!

Blir ett lite sent inlägg idag och det är för att jag har haft fullt upp under dagen. Kan börja med att vi normalt är 3st mediaproducenter på jobbet men idag fick jag vara själv så det var sjukt mycket att göra idag. Och direkt efter jobbet så blev det löpning, det som var lite speciellt med dagens pass var att jag sprang själv då min vapendragare Marcus är i Malmö och jobbar fram till onsdag.
Det är under dessa pass som man börjar fundera på varför man gör detta, och jag kom fram till samma sak varje gång tankarna började komma, jag gör det för min egen skull och för att jag skall må bra och kunna göra alla saker som jag gör dagligen utan att rasa ihop på grund av att kroppen sviker.
Löpningen blev på ett ställe som heter Kransmossen och distansen blev 10km, och det tog 56:48. I vanliga fall så skulle jag vara nöjd med tiden, men mitt problem idag var att jag gick ut för hårt i början sär det är backigt som bara den och brände en hel del energi direkt, blev faktiskt tvungen att stanna 2 gånger för att hämta andan lite, (jag har ju min astma att tänka på också som spökar när jag springer och speciellt när jag börjar för hårt). Jag har inte haft några större problem med andningen de senaste veckorna men nu när jag springer själv är det lite svårare att hålla ett jämt tempo. Nåväl det var 10km jag skulle göra och jag gjorde de under timmen så jag får väl vara nöjd med dagens träningspass, nu blir det bara mindre sträckor för loppet är ju på söndag och då ska jag vara redo… ha en underbar kväll min vänner!