Många förslag blev det…

Fick många förslag om vad nästa års utmaningar skall handla om. Och det som jag blev mest förvånad över var att så många skulle vilja se mig på en häst, och speciellt fälttävlan. Men hallå vill ni se mig mer skadad eller vad är era tankar?. Jag kommer vara livrädd om jag skulle sätta mig på en hästrygg. Nja det får jag nog tänka på ett tag om jag en kommer att ta det i tankarna, men jag måste ändå tacka er som erbjuder sig att lära mig.
Sen fanns det några som ville att jag skulle ge mig på en “klassiker”. Och det är intressant, iofs har jag varken simmat eller åkt skidor sedan jag opererade mig så det kan vara kul att se hur det ska gå, kommer väl slå ihjäl mig på skidorna.

Jag har några saker som jag funderar på att lägga till på min “Challenge-lista”, det är inte saker som är så extrema men det finns lite baktanker om HUR finalen av allt skall göras. Och det jag länge velat göra är att lär mig spela tennis vilket kommer bli knepigt med tanke på snabba rörelser med benen (så det blir nog att spela med “blade-foten”).
Och utmaningen blir att lära mig från och med nu till nästa sommar för att sedan gå en match mot någon speciell människa.
462435
Nästa sak jag vill göra är att bestiga Kilimanjaro berget i Afrika.
Det är 6000meter högt och kommer ta 9 dagar att gå upp samt ner.
Vet ej om det är någon med protes som har bestigit det berget ännu, i vilket fall så kommer jag vilja göra det för det är en upplevelse utav dess like tror jag.
011755_a.eps
Sen håller jag på med en sak som kommer att sätta avtryck i detta land men det är fortfarande i planeringsstadiet för det är en 3-4 månaders utmaning så det gäller att allt skall klaffa (både ekonomiskt & praktiskt) innan jag släpper vad det är.
Nej nu blir det lite jobb, skriver senare…