Fick en del mail och kommentarer igår så…

Det har varit så underbart att vara på ett äventyr uppåt i landet, men det finns inget som är så härligt som ens egna säng.
Jag har sovit så bra dessa nätter sedan jag kom hem.
Var iväg med Marcus hos Erik igår för att ge han lite bilder samt filmer från vår resa, (det är 100GB). 
Med tanke på att jag fick en massa kommentarer och frågor ifall det det fanns några bevis angående badandet i bäcken så var jag tvungen att fråga Erik ifall han hade några bilder, och JA det hade ha så här kommer dom. Håll tillgodo!
IMG-20140826-WA0004 IMG-20140826-WA0007
Det ser verkligen inte ut som om han njuter direkt, men men, han gjorde det i alla fall.
Vi pratade om saker som hade hänt samt under resan och skrattade väldigt mycket för det var så sjukt.
De mesta är saker som inte blir så roliga när man försöker återberätta utan det vara bara roligt då, undra varför?.
Idag hade jag tänkt gå till gymmet och träna, för att få igång kroppen igen till Kretsloppet som går av stapeln om lite mer än 20 dagar. Så det blir väl lite rodd samt cykel för att få upp pulsen lite. Jag hade gärna sprungit men jag vill låta benet återhämta sig lite mer först innan jag pressar det, så jag väntar med löpning till fredag.
Ska försöka påskynda min producering av den lilla filmen också. Men nu blir det lite jobb.