Man får ta till alla hjälpmedel ibland!

Som ni vet sedan tidigare så har jag ju problem med mitt knä och som lite extra hjälp tar jag till min Compex Wireless SP 8,0


Compex är mycket effektiv vid behandling av denna naggande skada. Dess frekvenser är specifika för neuroner som stimulerar muskelfibrer att kontrahera. Dessa frekvenser påverkar inte annan vävnad. När Compex används på lårsidan, samlas muskeln runt kuddarna, men själva IT-bandet gör det inte. Denna rörelse av muskeln, men inte av bindväven, bryter de vidhäftningar som bildar mellan dessa två vävnader och orsakar smärtan på knäts utsida. Lårmusklerna fungerar mycket effektivare om de inte är bundna till IT-bandet. Läkningen av vävnaden stöds av en ökad blodtillförsel som åtföljer öppnandet av arteriolerna och matar blod till den kontraherande muskeln.

Vi alla faller för våra kroppars klagomål om hur mycket arbete vi har gjort. På en mängd olika sätt är Compex ett terapeutiskt träningsverktyg som får dig tillbaka i spelet och gör vad du älskar att göra – komma ut och flytta din kropp!