Låt oss inse, alla vill vara det & det behöver inte vara så svårt!


Låt oss inse det, vi vill alla vara lyckliga. Det sorgliga är dock att många av oss inte vet exakt vad som krävs för att vara lycklig. Jag var den här personen för några år sedan. Jag trodde att jag var glad, och jag trodde att jag gjorde vad som krävs för att vara lycklig. Jag trodde att det var en del av vad jag behövde göra för att vara och vara lycklig med att arbeta upp på företagsstigen, ta årliga semestrar. Jag föreställde mig aldrig att lycka var något annat än en känsla, och jag trodde alltid att externa saker som semester och lönehöjningar gjorde mig lycklig.

Jag jagade alltid lycka, i nästa semester, nästa löneuppkomst, nästa kampanj, nästa nya klädesplagg. Om lycka finns i något av dessa saker kan vi bara ha glädje en stund, och vi kan bara ha lycka när vi når ett mål. Lycka är faktiskt en känsla av att vi kan ha så mycket längre tid än vi någonsin kunde föreställa oss. Ja, vi kommer fortfarande ha dagar där lycka är flyktig, men vad händer om du kan hålla på lycka längre än ett ögonblick?

Jag vill att du ska känna den lycka som sällan sjunker, den glädje som brinner i din mage, den lycka som kan få andra att känna sig lyckliga bara genom att vara i ditt “företag”. Jag vill att du ska känna elden av glädje som brinner, att känna en positivitet som är smittsam och jag vill att du ska veta att livet faktiskt är så mycket bättre än du tror det är…

Om du gav någon en present och de var inte tacksamma, skulle du vara benägen att ge dem en ny gåva? Detsamma gäller för livet. Om du aldrig är glad eller tacksam med vad du redan har fått, varför skulle du få mer? Om du ständigt tänker på att du inte är nöjd med vad du har uppnått eller vad du har i ditt liv just nu, varför tror du att du skulle vara nöjd med något annat?