Känslan som är nu är inte så rolig….


Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag har en olustig känsla i kroppen. När jag ska göra saker som jobba, golfa, eller nått annat så saknas glädjen.
Man kan säga att jag göra saker bara för att få dom gjorda, förstår du hur jag menar?
Det är som att inget betyder något och det gör mig fundersam, för jag gillar inte känslan.
Jag tror ju iofs att det beror på att bebisen ska komma om 15 dagar så man kanske går på spänn inför det.
Ska försöka att lugna ner mig och bara ta hand om mig och familjen på bästa sätt nu när väntans tider är här.
Tänkte att jag ska bege mig ut på en löprunda ikväll bara för att bryta mitt dagliga mönster, har ju inte sprungit på ett bra tag nu så det kommer ju bli en kort runda men jag tro att den kommer vara underbar ändå.
Det märks att alla i hemmet är lite på spänn då stubinen är lite kortare än vanligt, och man tycker att vissa snabba beslut som tas kanske inte är så genomtänkta haha.
Måste säga att jag vet inte riktigt vad jag förväntar mig under och efter förlossningen, känner nog mest oro om jag ska vara ärlig. Tycker det här kommer bli oerhört jobbigt, kan inte direkt förklara varför det kommer bli jobbigt men jag har bara en orolig känsla.
Klart att man hoppas och vill att allt ska gå bra om en tänk om det inte gör det, klart att det inte är något som jag kan påverka nu men känslan är något som jag inte haft förr.
Får väl göra som alla säger att bara “flyta med” och ta dagen som den kommer så blir det nog bra….Vet faktiskt inte varför jag skriver detta, behövde nog bara skriva av mig lite!

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!