Jobb & lite tankar på livet…

God morgon kära vänner, det är nu några dagar sedan vi kom hem jag postade ett inlägg här.

Sedan jag kom hem så har jag haft ett gott humör trots att jag fortfarande har problem med käken och knappt kan tugga.
JA jag har träffat en sjukgymnast som hjälper mig med behandling av käkmuskeln på hö sida.
Vill ju inget annat än slippa smärtan på nätter samt dagar.
Blev dock lite orolig när jag kom till praktiken och hittade lite LEGO jämte ultraljud- & lasermaskinerna hahaha…

Förutom det så har humöret varit på topp, man får ett litet annat perspektiv på livet efter man har gjort en sån här grej, alla intryck man får och speciellt när man får se andra människors livssituationer på “riktigt” och inte genom någon skärm. Nej vi har det grymt bra i vårt land (visst har vi en del problem vi med) och om vi bara skulle börja uppskatta de goda sakerna lite mer så kommer nog den stora negativiteten som vi brottas med varje dag bli betydligt mindre och vi kommer njuta mer av våra dagar!

Idag blir det jobb som vanligt, och ikväll ska jag spela på en företagsfest så det kommer bli riktigt skoj. Det finns dock en sak som oroar mig lite och det är vad jag har tackat ja till imorgon.
För då ska jag vara konferencié på en av de största cheerleadingtävlingarna som vi har i Sverige , just det, sa jag att det ska sändas LIVE på webben… nåja… det går nog bra haha…

Nu måste jag jobba lite min vänner, ha en underbar dag!