Jag måste få ett slut på det här nu

Måste få slut på denna smärtan i knät, vaknade flera gånger inatt då det kändes som om någon hade satt mitt knä i ett skruvstäd och hugger med en kniv. Nu vet jag ju iofs inte hur det känns i vekligheten men jag kan bara försöka jämföra med något, ja ni förstår säkert. Jag ringde i alla fall till ortopeden igår efter jag varit på MR och då sa sköterskan att läkaren skall ringa mig imorgon och att dom hoppas på att röntgenläkaren har hunnit få ihop ett svar till dess, annars får du vänta till den 27:e sa hon. Ehhh VA? så du menar att jag inte ens får ett brev med svar förrän om en månad ifall röntgenläkaren inte har tid att sammanställa på 2 dagar?, ja det är så mycket att göra nu så din Ortoped har ingen lucka förrän då!. Aja jag får hoppas på det bästa…

Nej nu blir det till att flytta fokus och tänka på något roligare, kanske ska kolla på en ny motorcykel.
2015-Yamaha-MT09-Sport-Tracker-EU-Matt-Grey-Studio-001
Må väl mina vänner så skriver jag lite mer senare!