Intervju med pressen klar!…

Det var ungefär som jag trodde att intervjuven skulle handla om min träning och varför jag sätter så högt mål.
Hela reportaget kommer att finnas i Borås Tidning, vilken dag är inte exakt bestämt (jag ska korrläsa innan).
Jag har som sagt gett min version om hur jag ser på saker och ting och hur man förändras när något händer i ens liv.
Vet inte ens hur jag kan förmedla viljan av att klara saker när folk tror att det inte är möjligt.
Lite roligt var det är vi kom till omklädningsrummet på gymmet och det står en fotograf och fotar när jag tar på skor mm. alla frågade om jag skulle vara med i en reklamkampanj eller liknande.  Alla skrattade och förklarade som det var och många blev intresserade och fick min bloggadress, vilket jag bara tackade för den gratisreklamen.  Sen när vi kom in på själva gymmet så undrade folket som var där varför jag hade med mig en journalist och en fotograf som fotade när jag bytte till min “blade” för att sedan springa lite på löpbandet (blev inte länge för mitt sår har som sagt inte läkt).

Nu har jag kommit hem och vilar på soffan , för jag är helt slut efter detta.
Nu ska jag sova en timme innan jag ska iväg och fika med en vän.
Ha en fortsatt trevlig dag… / Johan Holst

840_nike-oessur-Flex-Run-Verbindungseinheit-Aeroply-Aussensohle-NIKE-Sole-2012 IMG-20130906-00339

Interview with the press done…

It was about who I thought interview would be about my training and why I put so high goals.

The whole story will be available in Borås Newspaper, what day is not exactly determined.
I have to said my version of how I look at things and how you change when something happens in your life.
I do not even know how I can convey the will of managing things when people think that it is not possible.
A little fun were when we came to the locker room at the gym and there is a photographer and take pictures when I put on my shoes etc.. everyone asked if I would be part of an advertisement.  We laughed and explained that it was because so many pepole were interested of my blog. Then when we came in at the gym, people wondered who I was because I had with me a journalist and a photographer who photographed when I switched to my “blade” and then run a little on the treadmill (was not long for my wounds as said not healed).Hope you all got a nice day / Johan Holst