Igår var det tungt i spåret!

Igår var jag ute och gjorde min första löprunda sedan Midnattsloppet vilket var för ca 2,5 vecka sedan.
Måste säga att det gick tungt, allt kändes jobbigt men jag började lätt med att ta mig 5 kilometer i ett tempo under 28 minuter i alla fall. Benet känns inte riktigt okej efter Kebnekaiseturen utan det är en del småskavanker så som sår, blåmärken mm som gör att det känns riktigt ordentligt när jag springer.
Jag vet att jag ska vila och tro mig det gör jag, men jag försöker ändå komma igång med träningen igen så jag kan göra bra ifrån mig på kretsloppet den 20:e september. Under timmen kommer jag klara ganska lätt att komma runt på, men det är jag inte nöjd med utan jag vill verkligen visa för mig själv att jag klarar av en bra tid när det är en officiell tillställning.
Så nu är det full fokus på att få igång benen igen med alla metoder som bara går.Det kommer att bli extra mycket användande av min Compex Wireless Muskelstimulator som jag har att tillgå.
DSC_0392
Just i dessa tillfällen är den verkligen ovärderlig för mig, den hjälper mig att få till musklerna nu när jag inte kan träna riktigt lika fritt som jag önskar. Så nu är det bara att bita ihop och blicka framåt.
Nästa år när jag ska hitta nya utmaningar så kommer det inte bli så tight i schemat som det har varit i år (eller?).

Innan jag avslutar här för idag så vill jag bara tacka alla som har skickat mail och kommenterat angående min delaktighet på Tjörn i helgen. NI är guld värda och det är delvis sånna som ni som gör att mitt driv ökar och gör att jag orkar göra nya utmaningar!. Nu måste jag jobba lite 🙂