Ibland tar envisheten över / Sometimes obstinacy take over.

Jag har skrivit att jag INTE ska träna när jag fortfarande har mitt sår.
Men idag blev det för mycket för hjärnan, jag beslutade mig för att gå till gymmet ändå!
Dagens pass blev 4 km uppvärmning på löpband. 1.5 h styrka, för att sedan pressa mig själv lite till på löpbandet 2 km.
Jag vet att man nu säkert tänker att jag är dum, men jag kan bara inte vara hemma.
Envisheten tog över visheten kan man säga!

Fick nu när jag kom hem ett mail ifrån Borås Tidning där min artikel visades och jag skulle korrektur läsa.
Tycker att dom fick med massor av info men det finns som sagt säkert 10 gånger som mer information om min historia men det kommer att publiceras på annat håll. Jag förstår att dom inte har hur mkt utrymme som helst så jag får vara nöjd med det utrymmet jag får. Jag tror det kommer att publiceras i helgen, så ni som kan håll koll.
Er andra så ska jag kolla om det publiceras på nätet annars fixar jag det här på bloggen!

IMG-20130806-00306 tumblr_mcokjdEAD71rjipjho1_500

Sometimes obstinacy take over…

I have written that I am NOT going to train when I still have my wounds.
But today it was too much for the brain, I decided to go to the gym anyway!
Today it was 4 km on treadmills as warmup. 1.5 hrs strength, then to push myself a little more on the treadmill 2 km.
I know that there is now some people think I’m stupid, but I just can not be home.
Insistence took over the wisdom might say!

When I got home now I got an email from Borås Newspaper which my article appeared and I would say its okay.
Think they got a lots of info in there, as I said its certainly 10 times as more information about my story but it will be published elsewhere. I understand that they do not have the very space whatsoever so I’ll be happy with the space I get. I think it will be published this weekend, and I’ll check it will published online, if not, I fix it in the blog!

Have a nice evening everyone! / Johan Holst