Hur går det då?

Som det ser ut nu så är det mycket fokus på som vi kallar det “grundträning”, så mina träningspass är genomgående balans och mycket att stärka upp inre bålmuskulaturen. Många tycker inte det är så roliga övningar men personligen gillar jag att se att utvecklingen och träningen går framåt. Just balansen är ju en så kallad färskvara så om man tränar den varje dag så händer det saker vill jag lova.

Det är mycket som händer i kroppen när man tränar så pass intensivt som jag gör nu så att få till sömnen är viktigt.
Som många vet så har jag ju lilla tim (snart 2 år) hemma så vissa nätter ska jag vara glad om jag får 7-8 timmar sömn i ett.
Jag märker att kroppen svara som den ska då jag spelade padeltennis igår för första gången på 6 månader och orken samt hållningen var mycket bättre än tidigare. Förstår dock inte riktigt vad jag gjort med tiden tidigare med tanke på att jag hinner med att träna 2 pass om dagen nu. Jaja… idag är det vilodag och mys med familjen så jag önskar er en underbar söndag!