Goda nyheter / Good news

Igår ringde min ingenjör och meddelade att jag skulle komma till honom på fredag 09;30 för att se om vi inte kunde börja med att göra avgjutning på mitt ben inför den nya hylsan. Kändes otroligt skönt att höra att det äntligen är på gång att hända något så jag kan börja satsa på löpandet på allvar. För som det är just nu så blir det ju bara en massa sår och det är inte så roligt, så det ser jag verkligen fram emot. En annan sak som hände var att Ingrid som håller i bokningarna vad gäller mina föreläsningar ringde mig och mötte upp mig i centrum så jag fick alla flyers för min kvällsföreläsning. Jag hade ett ställe som jag ville lägga mina flyers på och det är nog Borås mest välbesökta café som heter Viskan. Som tur var så mötte jag Milad och Soroush (två utav delägarna, dom till vänster på bilden) precis utanför och frågade om jag kunde lägga in några flyres. Milad frågade hur många jag hade, så han tog alla vilket var kanske 100st, och gick in på Viskan och la dom vid kassan. När han kom tillbaka sa han, Johan jag hoppas att du har fler för dom där kommer vara slut imorgon!. Så jag får väl gå ner och kolla lite hur många som finns kvar i eftermiddag. Jag tackar er från botten av mitt hjärta för supporten skall ni veta, så TACK!… Ska ta med lite flyers samt en poster till sjukhuset imorgon och sätta upp lite reklam där med för där når jag en bra målgrupp. Nu blir det till att göra lite reklamfilm!. ha det så gott så länge / Johan Holst
viskan-omoss viskan-historia

Yesterday my engineer called and announced that I would come to him on Friday 09, 30 to see if we could start by making cast on my leg for the new sleeve. It felt incredibly good to hear that it’s finally going to happen so I can start my treadmill seriously. Because as it is right now it will be just a bunch of wounds, and it is not much fun, so I’m really looking forward to that. Another thing that happened was that Ingrid (manager for my lectures) called me and met me in the center so I got all the flyers for my evening lecture. I had a place I wanted to put my flyer and it’s probably Borås busiest cafe called Viskan. Luckily I met Milad and Sorre (two of the co-owners) just outside and asked if I could put some flyres. Milad asked how many I had, so he took all of which was perhaps 100p, and went into the Viskan and put them at the checkout. When he came back he said, Johan, I hope you have more of them which will be out tomorrow!. So I’ll go down and check out a bit how many are left in the afternoon. I will bring some flyers and a poster to the hospital tomorrow and put up some advertising where the order in which I reach a good audience. Now it will be to do some commercials!. have it nearly as long / Johan Holst