Förstasidan!… / First page!…

Precis ny hemkommen från Motala då jag har besökt Jean som är en av mina bästa vänner.
Idag när jag vaknade hade jag fått en del sms och mail av olika personer.
Visste inte att jag kunde beröra så mycket, roligt att det blev en förstasida och en ganska stor artikel i alla fall.Snart ska jag ner på stan och kolla in alla som springer Kretsloppet, kan vara bra och kolla lite!Jag hade gärna sprungit Kretsloppet med, men som sagt jag har problem med proteshylsan som skaver och ger mig sår som bara den.  Jag får vänta till göteborgsvarvet som sagt…
Får se om gymmet är öppet idag för då blir det lite löpning så långt jag kommer i alla fall.
Önskar alla löpare lycka till… Kommer ett inlägg här senare idag….

boraastidning_2013-09-14 Skärmavbild 2013-09-14 kl. 11.33.25

Fist Page!….
Just arrived from Motala,  I have visited Jean witch is one of my best friends.
Today when I woke up, I had received some sms and email of different people.
Did not think I could touch so much people, fun that it became a first side and a rather large article . in a couple of minutes should I go down to the city and check out all people that runs Kretsloppet, can be good and check out a little, I would have preferred to run Kretsloppet also, but as I said I have a problem with prosthetic sleeve, it gives me wound as hell.
I’ll have to wait to Göteborgsvarvet as I said before…
We’ll see if the gym is open today because then it becomes a little running as far as I will in any case.
Wish all the runners good luck … Will post something here later today …. / Johan Holst