Första tävlingen avgjord, och hur gick det?

Jag var ju på min första golftävling i helgen, närmare bestämt så startade Handitouren på Lysegårdens GK då och jag tänkte att detta kan ju vara en bra idé att vara med på med tanke på att jag började spela golf i september förra året. Jag var där under fredagen på så kallat inspel, strålande sol och gott sällskap så det var riktigt bra.
IMG_20160513_152656 IMG_20160513_103200 IMG_20160513_152640
Lördagen kom med besked, regn och riktigt blåsigt väder men det var ju tävlingsdag så jag tog med Mia och Marcus till tävlingen för att få bästa support, Marcus var ju min Caddie så han hade inte så mycket val men min underbara sambo Mia följde med trots att det var riktigt dåligt väder så gick hon med som stöd.
IMG_4421
Jag tyckte inte att det kändes som en tävling direkt utan det var så god stämning så det blev lite mer som en större sällskapsrond. Det hela började bra och jag gjorde par på de första hålet, sen gick det lite utför kan man säga haha. Jag har som mål att hålla mig på max 2 kanske 3 puttar sen tycker jag att det är mycket, och då tror ni att det var så NEJ NEJ, här skulle 4 och 5 puttas så mitt humör var verkligen inte på topp.
IMG_4438 IMG_4432 IMG_4434
Efter 9:e hålet så blev det lite vila och få lite energi genom lite mat och dryck.
IMG_9499
Så de sista 9 hålen gick bra utom nr 18 då som jag fick stryka då jag hamnade i en bunker och fick totalt hjärnsläpp.
När söndagen kom så hade jag starttid kl 08:00 så det var bara att gå upp kl 05,30 för att hinna med lite träning innan sista rundan , den spelade jag bättre och puttarna satt som de skulle.
Nu var det bara någon drive här och där som sabbade lite, men så är spelet.
Jag hade ETT mål med denna tävlingen (förutom att få rutin) och det var att INTE komma sist, och det gjorde jag inte för i min klass var vi 10st startande och jag kom 8:a 🙂
Så nu är det bara att ladda om för om 3-4 veckor är det dags igen, nu kan det bara bli bättre!