Första dagen på semestern…

Eller jag fick ju det i fredags om jag skall vara ärlig, men ändå. Helgen har varit underbar då jag gjorde en spelning på en ny sommarklubb i Borås som heter Bakfickan, konceptet är egentligen enkelt men det gäller att göra det i rätt tid och med rätt medarbetare som alltid när det gäller event. Spelningen gick bra och jag fick lite gästinhoppare i form av Alexander & Nikos eller som Alexander sa efter att han sjungit färdigt: -Tack Johan för att du gästade mig på mitt gig haha…  

  Så hela kvällen var underbar och jag skall försöka klippa ihop en film som kommer att läggas upp senare under veckan. 
Nu befinner jag mig hos några vänner på Tjörnekalv och skall vara här till onsdag och ladda upp inför nästa veckas bravader i USA. Måste säga att västkusten är grymt vacker…  

 Här kommer jag ha det bra de kommande dagarna! Skriver lite mer senare, må väl mina vänner!