Förkyld och en nyhet! / Catch a cold and some news!

Nu börjar det bli jobbigt med min så kallade förkylning, har ingen feber eller så utan det är bara så irriterande att jag är täppt i näsan och den bara rinner. Får hoppas att det försvinner i veckan så jag kan ha min föreläsning utan att behöva låta som en skördetröska, jag får hålla tummarna i alla fall.
I fredags kväll hände något som kom lite som en överraskning, min så kllade bokare vad gäller DJ biten i mitt liv kom och gav mig en “Hoodie”-tröja från A Cat Named Joe, och på ryggen är det tryckt att Nari & Milani ska spela på Grand den 9 nov, vilket är en stor bokning inom clubscenen i vårat land. Och på toppen av all berättade han att jag skall vara warmup innan dom kliver upp på scen och river av sitt monstergig. (ni kan läsa mer om Nari & Milani HÄR)
Idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, blir nog till att ta det lugnt och vila upp kroppen, nu är det ju bara en vecka kvar tills jag ska få min löparprotes så jag vill verkligen bli av med förkylningen! Nu ska jag äta frukost/lunch så ha en underbar dag alla så skriver jag något mer här sedan under dagen / Johan Holst
IMG-20131006-00409

Now I’m getting tired of my so-called cold, has no fever or so but it’s just so annoying that I have a blocked nose and are snotty. Do hope it disappears in the week so I can have my lecture without sounding like a combine harvester, I’ll keep my fingers crossed anyway.
Last Friday night , something happened that was a bit of a surprise, so my booker in terms of my DJ bit in my life came and gave me a “Hoodie ” T-shirt from A Cat Named Joe , and on the back was it branded with that Nari & Milani will play at the Grand on November 9 , which is a great thing in the club scene in our country . And on top of all, he told me to be warmup before they step on stage and tear of their monstergig . (You can read more about Nari & Milani HERE )
Today, I do not know what will happen, will probably be to take it easy and rest up the body , now it ‘s only a week left until I’ll get my new sleeve, so I really want to get rid of the cold ! Now I will eat breakfast / lunch so have a great day everyone and I will write something more here since the day / Johan Holst