Det kommer bli bra… / It will be fine…

När klockan ringde nu på morgonen kändes det som om jag bara hade lagt huvudet på kudden för att sedan gå upp. Har i och för sig sovit i nästan 8 timmar så jag borde inte vara trött. Det jag har märkt är att när man har protes och är väldigt trött när man ska gå upp så är allt ännu jobbigare än vanligt, för man måste ju ta på sig protesen först, och om man har tur så gör det inte så ont i början (benet är lite skört i början när man vaknar). Så om man har försovit sig eller är sen så får man inte stressa ändå för då kommer det bara bli fel eller så gör det fruktansvärt ont, det är bara att inse att det får ta den tid det tar. Min förkylning vill inte släppa helt heller, vilket gör att det gör ont i varenda led i kroppen varje dag, men jag hoppas att det skall gå över snart för jag vill bli frisk och vill kunna träna som jag brukar. Gillar inte att min träning blir lidande bara för att jag har ont i halsen, hade jag bara varit täppt och ingen halsont hade jag kunna träna men inte nu. Men det blir nog bra inom kort så jag kan få springa lite igen. Jag har en känsla av att det kommer bli en bra måndag med mycket skratt och glada miner, så håll i hatten för nu kommer måndagen med stort M / Johan Holst
work

When the bell rang this morning I felt as if I had just put his head on the pillow and then have to go up. I have slept for almost 8 hours so I should not be tired. What I have noticed is that when you have the prosthesis and is very tired when going up , everything is even more difficult than usual , because you has to take on the prosthesis first, and if you ‘re lucky, it does not hurt so much at the beginning (the leg is a bit fragile at the beginning when you wake up). So if you ‘ve overslept and are late so you must not rush anyway because then it will just be wrong or it does terrible pain , it is only to realize that it may take the time it takes . My cold does not want to let go completely either, which means that it hurts in every part of the body every day, but I hope it will go over soon because I want to be healthy and want to be able to train like I usually do. Does not like my workouts suffer just because I have a sore throat. But it will probably be good soon so I can run a bit again. I have a feeling it will be a good Monday with much laughter and happy faces , so hold your hat for now Monday with large M are here!/ Johan Holst