Föreläsning om 1,5h timme / Lecture in 1.5h…

God morgon på er alla, då sitter jag och gör dom sista förberedelserna inför föreläsningen som börjar 09:30. Ska bli otroligt spännande och roligt. Men jag måste erkänna att nervositeten börjar att krypa på, och jag vet inte riktigt varför men kommer gör den i alla fall. Kanske är det för att det inte är den gigantisk grupp jag ska tala för eller för att det är människor som jag känner i publiken. Hur som helst så tror jag att det kommer att gå bra, bara jag håller mig till mitt lilla manus som jag har snickrat ihop. Ska erkänna att jag ska till Medborgarskolan en timme innan så jag kan gå igenom allt så det fungerar. Kommer att skriva efteråt hur det gick. Nu blir det lite frukost för att sedan ta mig till föreläsningen. Ha en underbar morgon alla vänner!

Untitled-3

Good morning to all of you, I sit and are doing the final preparations for the lecture, which begins 9:30. Should be very exciting and fun. But I must admit that the nervousness begins to creep in, and I do not really know why, but will do it anyway. Maybe it’s because it’s not the giant group I’ll speak for or because there are people that I know in the audience. Anyway, I think it will go well, but I stick to my little script that I has been building up. Must admit that I’m going to Medborgarskolan an hour before so I can go through everything so it works. Will write later how it went. Now a little breakfast and then take me to the lecture. Have a great morning all friends!