Då var föreläsningen avklarad! / Lecture done!

Då har jag haft min första föreläsning och jag måste säga att det kändes sjukt bra och det var en lättnad som släppte, tror att det var bra för mitt psyke att få prata om min resa genom tiden. Det var bra uppslutning och det man hörde efter föreläsningen var kommentarer som: -“vilken resa du har gjort”, “du är en stark människa”, “tack för att du delar med dig, du är en inspiration för oss andra”, vilket var väldigt roligt att få höra. Fast jag måste erkänna att jag tror fortfarande inte att jag har fattat vilken resa jag har gjort och vad som gör mig så intressant, nåväl, någon gång kanske jag kan få reda på det. Jag och Ingrid som har kokat ihop det här bestämde oss för att göra en kvällsföreläsning för allmänheten, vi har båda märkt via mail och telefonsamtal att många ville komma men inte kunde på grund av att det var dagtid, så nu har vi fixat en kvällstid, det blir Tisdagen den 15:e oktober kl 18:00.
Idag blir det till att försöka få till löpningen lite, har inte lyckats få tag på min ingenjör men jag funderar på att springa en liten bit i alla fall så jag kommer ut i friska luften. Benet är ju inte riktigt okej så jag får ta det lugnt. Skynda långsamt som det så vackert heter. Ha en underbar dag alla / Johan Holst

Lecture done…
I had my first lecture today, and I must say that it felt very good and it was a relief to let go, think it was good for my psyche to talk about my journey through time. There was good attendance and all I heard after the lecture were comments such as: – “what a  trip you have done”, “you are a strong man,” “thank you for sharing with you, you are an inspiration to the rest of us,” which was very nice to hear. Though I must admit I still do not think I have undertood the trip I have done and what makes me so interesting, well, at some point maybe I can find it out. Me and Ingrid who have created this event, decided to make an evening lecture to the public, we have both noticed via email and phonecalls that many wanted to come but could not because it was daytime, so now we have fixed an evening, it will be Tuesday, October 15th at 18:00.
Today im trying to get to run a bit, have not managed to get hold of my engineer but I am gona try to run a little bit anyway so I get out in the fresh air. The leg is not quite right so I’ll take it easy. Hurry slowly as I so nicely says. HAve a nice day to you all / Johan Holst