En jobbig natt igen…

Då var natten med stort N här igen. Smärta i knät gjorde så jag var vaken mestadels men fick väll i alla fall någon timmes sömn.
Känns inte så roligt just nu och mina tankegångar börjar svaja, vägen till toppen kommer inte bli spikrak, det är jag redan inställd på.
Trots bakslag kommer jag att försöka tänka positivt för jag vet att det inte kommer gå snabbare för att jag bryter ihop för varje gång.
Så idag försöker jag vara stark, trots att jag sitter här i min stol på jobbet och har jätteont i min knä, så ont att jag inte ens kan koncentrera mig ordentligt.
Så idag blir det att ringa min läkare för att begära en ny röntgen så jag får mitt knä fixat en gång för alla. Det blir till att bita ihop, och någon golfträning med detta benet efter jobbet idag blir det inte. Måste äta lite frukost nu så jag får skriva lite senare, hoppas att ni får en underbar dag…
IMG_0233