En grym dag igår…

Äntligen, äntligen fick jag cykla igen!! Efter ett par dagars ofrivillig vila från träningen för hundra olika skäl så fick jag äntligen träna igår! Det var närmare bestämt efter mötet med alla i Team Holst inför Tenson Tjörn Triathlon om 2,5 vecka. Det var riktigt roligt att få sitta ner i lugn och ro för att planera hur allt skall gå till, man kan ju säag att vi e ett litet otursdrabbat gäng med en del skadebekymmer (lätt sagt nu).

Efter mötet så åkte jag hem för att byta om, sedan plocka upp Marcus samt Terese för att sedan sitta upp på sadeln och cykla en runda så benen fick jobba lite.

Och hur skönt var inte det, det är så sjukt härligt att få ta en tur där det bara är jag som bestämmer mitt egna tempo. Vi cyklade på en asfalterad väg längs en järnväg så det var som att cykla i skogen, omgivningen var lugn och harmonisk. Vi fick hålla ett lagom tempo med tanke på att Terese just genomgått en knäoperation.
Men jag och Marcus fick tillåtelse att trampa på i vårt egna tempo så det blev en FANTASTISK runda i sin helhet, är så stolt över vad mina teammedlemmar presterar.
20160810_195055 20160810_19512920160810_195144