En bra natt, och vilken start på denna dagen!

Har sovit som en stock inatt och att få vakna upp totalt utvilad händer inte så ofta om man säger så. Sen när jag kom till jobbet så möts jag av endast 10 glada mail så jag börjar fundera på om jag skall gå och köpa mig en lott kanske. När jag väl klicka in på datorn så kommer jag in på en film med wake/kiteboardingkillen Sean Reyngoudt, och som han åker. Han åker som om han skulle ha tå riktiga fötter om man säger så, för han har en protes på vänsterbenet. Och nu har han bevisat för mig att allt går om man bara vill så nu är nästa sommar planerad om vad jag skall göra, i alla fall en del av den, för det hinner nog komma många roliga saker att göra nästa sommar. Bara göra som Nicolai sa till mig förra veckan: -Johan det här fixar vi, vi ska bara ställa in bindningarna rätt så kommer du åka som en gud nästa år!

Skärmklipp