En 3:e plats är ju bra! Ingen vinst, men ändå 3:a!

Man kan säga att det vänder fort i idrottens/sportens värld. Jag spelade en lagtävling som går ut på att man spelar i par och tar de bästa resultatet från varje spelare och så lämnar man in sitt scorekort till tävlingsledningen. Det var 35 lag som ställde upp och jag passade på att spela i lag med min tränare Krister, vilket kunde gå hur som helst för varken han eller jag är på det absolut bästa stadiet med spelet just för tillfället (vilket ni har läst om tidigare). När vi började första halvan så tyckte vi inte vi hade spelat så bra så jag skojade lite med våra motståndare och sa; Nu har vi bara de roliga hålen kvar så nu levererar vi lite tycker jag!

Och mycket riktigt så levererade vi på de sista nio hålen, för det blev en tredjeplats i tävlingen (vilket förvånade oss ändå).
Så jag tackar Krister samt Marcus & Hugo (som gick i samma boll), Borås GK & Friluftsfabriken samt för väl organiserad och trevlig tävling!