Det kunde ha börjat bättre….


Flög till Malaga igår och det gick bra med flygningen, dock så började jag må riktigt dåligt efter vi landat.
Grym huvudvärk och illamående, och värmen gjorde det inte bättre. När vi kom fram till Görans lägenhet vid 16.00 så var det bara att lägga mig i soffan i 5 minuter sedan blev det en rusch in till toaletten och att kräkas. Och så höll det på ända fram till 20.00. Efter det så började jag återhämta mig med en Kebab 😀

Natten har varit bra och jag har sovit som en stock så nu har vi ätit frukost och ska runt på byn för att se lite.

Under eftermiddagen blir den en 9-håls runda på Cerrado del Águila för att se om Görans rygg håller för en “finrunda” på torsdag, för om den inte gör ont så slår vi till med en högre division av golfbana 😀

Nej nu blir det att tanka bilen för annars kommer man ingen vart!
Må väl mina vänner…