det händer mycket…

Var uppe tidigt igår för att gå en runda på Borås GK med Marcus, Markus & Jenny och den rundan gick väl inte till historien som en av de bästa, men man måste ha några dåliga rundor för att uppskatta de bra.

Det var sjukt fint väder så jag kan inte klaga om man säger så.

Efter det så var det bara att bege mig hem för dusch och mat, sedan åkte jag och Mia till Linköping för jag skulle spela på Hey Lucy vilket jag gör 1-2 gånger i månaden. Och staden levererar som vanligt, alltid trevligt där.
 
Så när vi vaknade på hotellet så blev det frukost sen hem till Borås.
När vi väl kommit hem så hämtade vi Vilda och Lovina för att umgås med dom några timmar (vi åker till Sanien imorgon och dom skulle varit hos oss nästa vecka).
Vi frågade vad dom ville göra och dom ville spela minigolf 🙂 så till stadsparken för äventyrsgolf.

Hör och häpna…. JAG VANN!!!!!!! 😛

Nej nu måste jag kolla vidare på hockey vm och lägga mig så jag okar imorgon, upp tidigt till flyget!