det känns som det räcker… nu måste jag fokusera på rätt saker!


De senaste dagarna (eller veckorna) har det hänt en del i mitt liv som har rubbat mina rutiner, och då har jag inte ens räknat med att Tim har kommit till världen. Det har liksom smugit sig på att livet och det känns inte alltid så fantastiskt som det skall göra och en sak efter den andra börjar kännas mer betungande än glädjande. Jag går också omkring och känner en viss stress som jag inte borde behöva känna. När jag ibland sitter och funderar på varför jag känner som jag gör kan jag inte komma på en huvudsaklig anledning utan det är snarare många små saker som tynger mig. För att ge lite exempel så kan det vara saker som:

– Människor i min närhet mår inte bra.
– Stressigt på jobbet.
– Känner mig allmänt trött och lat
– Dåligt med egen tid.
– Etc.

Som ni ser är nästan allt  egentligen skitsaker (utom den första) men som sagt,men många bäckar små.

Svackor är ju något som hör livet till. Man kan inte må bra hela tiden även om vi från media får höra att så ska vara fallet. Det bästa är nog, precis som jag själv brukar föreslå, att vid sidan om att sköta mat och motion, låta det jobbiga komma och gå. På det viset blir det inga låsningar. Det blir däremot problem om man försöker stänga det jobbiga ute, som jag själv har gjort tidigare i mitt liv. Jag tänker ganska ofta på mitt eget citat. Alla hamnar i svackor, men det som skiljer en vinnare mot en förlorare är dem som kan ta sig ur dem.
Så vad det än gäller, GE INTE UPP…KÄMPA!