Det här HATAR jag, det kan bli fruktansvärt olyckligt!

Jag har precis suttit och lyssnat på föräldrar till en ung man som blivit anklagad för att han skall ha hotat diverse personer/skola med så kallat clowntema.
Det har skrivits om killen i sociala medier och han har hängts ut med namn.

Tänker på den killen (Jag har pratat med hans föräldrar). Jag har den där känslan att han och hans föräldrar talar sanning. Att inget brott har begåtts. Han har varit hemma dessa tider som ha utgivits på forum, föräldrar har gått igenom hans sociala profiler och det finns inget som tyder på att det finns några som helst underlag för anklagelser som har skrivits.

Jag tror det bara är frågan om dagar innan sanningen kommer till ytan. Det tragiska är att skadan redan är gjord på den unge pojken. Han kommer inte att få någon upprättelse eller något förlåt.
Anklagad och dömd utan att kunna försvara sig. I dagsläget säger man bara: ”OJ DÅ! Så olyckligt det blev!”

Föräldrarna har nu kontaktat polisen för detta är en falsk anklagelse som kan sluta väldigt olyckligt. Så du som var snabb nog att skriva ut hans namn, tänk om det var ditt namn som cirkulerade. Hur skulle du själv må om du var anklagad för något som du absolut inte har gjort? Tänk till först innan du skriver ut någons namn, detta kan få förödande konsekvenser!

Kan nu säga att det är min systerson det handlar om, där av jag blir fruktansvärt berörd och besviken på den som skrivit!
06nathat_7