Det här gör så sjukt ont, tur att det finns hjälpmedel!

Jag kände av redan på morgonen att jag var stel och öm i nacken och kände mig allmänt slö, min nattsömn har inte varit på topp då jag endast fått ca 3 timmars vila på grund av smärtan. Jag valde pågrund av detta att gå och lägga mig den sista timmen innan klockan skulle ringa. Men när jag vakande upp var värken värre och jag valde att ta en Alvedon för att sedan åka till jobbet.

Jag vet att det blir allt vanligare med smärta i nacken då jag har ett stilla och sittande jobb. Muskulaturen får inte jobba som den är ämnad till att göra. Det leder till spänningar i muskulaturen kring nacken och axlar och skulder blad. Jag vet att det är oerhört viktigt att stärka upp muskelmassan kring nacken så jag inte skall få dessa spänningar, men ibland kommer de ändå, oavsett om jag tränar eller ej. Jag får symptom som huvudvärk, yrsel, illamående mm.

När jag väl kom hem så gick jag fruktansvärt illa och var näst intill likblek så jag fick lägga mig i sängen en stund men det tog inte lång tid innan illamående kom och jag var tvungen att nästan krypa in mot toaletten, ja ni läste rätt krypa in då smärtan gjorde att jag inte kunde gå ordentligt. Jag hamnade inne på toaletten där jag låg på golvet och vred mig av smärtorna och för varje gång jag behövde ta i trodde jag allvarligt att jag skulle dö, på riktigt!

Det här är det värsta jag någonsin upplevt efter smärtorna i benet, eller jag tror nästan att detta är värre!

Efter att jag legat i ett varmt bad, vilat i min säng någon timme så har jag nu i skrivande stund fått hjälp att sätta fast min Compex Wireless muskelstimulator mot smärtan i nacken, den är inställd på nacksmärta och gör så mina muskler får sig en omgång så de skall slappna av efter och jag skall förhoppningsvis kunna sova ordentligt inatt.
20161024_201411