Det gick bra på ett sätt, men det gjorde ont! – www.johanholst.se

Igår var det en bra dag, pratade med producenten som skall göra inslaget med mig för vi ska ju börja filma idag så det känns riktigt bra. När vi var klara med det ställde jag mig och slog lite golfslag en timme i golfsimulatorn på poolhouse. Bara att nöta in rörelsen.

2015/01/img_0760.jpg
Efter det gick jag till gymmet och tränade med Marcus. Allt gick grymt bra tills jag fick för mig att nu ska jag testa löpning igen. Det var inte så att jag ramlade eller nått men jag kunde inte ens springa 1 km. Det kändes domar någon hamrade in spikar i benet på mig för varje steg jag tog.
Men som tur var så kom Marcus och påminde mig om att det gjorde ju lika ont förr när jag sprang i början, nu har jag haft ett uppehåll på nästan fem månader så det är ju ganska klart att jag måste vänja in benet igen.

2015/01/img_0767.png
Klart att jag kände mig besviken för att det gjorde så ont men nu gäller det bara att få rutin på löpningen så benet härdas.
Nu blir det jobb och frukost, må väl mina vänner.