Det gäller att du inte glömmer bort dig själv…

Ibland kan det kännas trist och tungt i detta höstmörker och speciellt en grå och regnig dag. Men deppa inte ihop för det! Det finns så mycket som du kan göra för att få dagen att glittra.
Vad får dig att må bra? Tänk på något som får gör dig glad och något du mår bra av. Kan det vara en kompis som får dig att skratta så att du får träningsvärk i magen? Kanske en promenad längs vattnet som gör dig lugn och harmonisk?

Det finns så många saker som gör oss glada och lyckliga. Se då till att försöka göra dessa saker idag och alla andra dagar. Det behöver inte alltid vara svårt och krångligt, gör det enkelt. Om du älskar choklad, gå då och köp dig din favoritchoklad och njut av varje bit som du stoppar i den där glada munnen. Låt dig njuta av det du mår bra av just nu!

Något som piggar upp många är att lyssna på en favoritlåt, som innehåller glada och fina minnen som får dig att skratta. En viss genre kan också få dig att slappna av eller piggna till. Musik innehåller så mycket känslor och kan skapa en storslagen adrenalinkick – Jeeiiiii!

Så. Tänk nu på att göra den här dagen till din dag. En bra dag, där du får välja att göra saker som gör dig lycklig.
DSC_0157