Det blev vinst…

Jag fick i uppdrag i onsdags att anordna en golftävling till söndagen (vilket andra inte lyckades komma överens om att göra haha) så jag styrde upp 4st lag och vi spelade en så kallad 2-manna scamble (båda slår från vad laget anser är bästa läget från tidigare slag). På detta sätt blir det en rolig runda med mycket snack och skratt i bollarna. Jag lyckades ju få ihop ett järngäng som var allt ifrån gamla tourspelare till enbenta 🙂 haha…
Lagen lottades på plats så inget mygel kunde göras utan när alla blivit med lag så var det bara att slå ut.
Dock så kunde vädret varit med oss lite bättre (eller kanske inte för mitt lag vann ju)… Som sagt rundan var riktigt rolig och mitt lag med mig och Marcus vann (ironiskt att vinna sin egen tävling men men)…
Fick ta med den egendesignade trofén hem tills nästa tävling går av stapeln. Tack alla som var med på tävlingen, det kommer bli fler….

Stort TACK till Foci & Golfstore Borås för startkit.
Extra tack till krister som hjälpte mig att tillverka “vinstpokalen”