Den här helgen var riktigt bra, nu laddar vi för “supermåndagen”!..

Då var det måndag och nya möjligheter att hitta på roliga saker för veckan som kommer! Är dock lite sliten från helgens bravader men jag överlever. Lite kaffe och sen är man igång!
Det var ju så att jag åkte upp till Stockholm och Nynäshamn för att fira resterande av min familj som all fyller år i oktober. Och det var en underbar stund att få träffa alla igen, han även med att dricka lite kaffe med kompisar som jag inte träffar så ofta. Lördagen som sagt var fullsmetad av aktiviteter men det gick bra och jag avslutade den dagen med att spela på en födelsedagsfest (70-tals tema) vilket var sjukt roligt.
Alla hade verkligen gått all in för denna festen så man kände inte igen en enda person. Efter det var det till att sova en stund för jag skulle bege mig hemåt till Borås för att kolla lite fotboll.
(nu kommer något som jag inte brukar lägga mig i, och det är var som skrivs i media och vad som händer på arenorna).
Och lagen var Elfsborg – Djurgården, och som ni säkert har läst så var det lite kaos enligt media.
Jag vet att jag säker kommer att få en del kommentarer efter det jag kommer skriva nu men det är MIN åsikt och jag står för den.
Igår tycker jag att djurgårdsfansens tifo var sjukt bra innan matchstart, det var rök och blixtljus vilket gav en riktigt bra effekt.
Tror att många tyckte det men som vanligt i detta samhälle så skall allt som sticker ut ur mängden “förbjudas”, förstår till fullo att bengaler med varm eld är en brandrisk och skall inte förekomma.
Men detta tycker jag var helt okej, det som INTE var okej, var den den personen som slängde in pyroteknik på planen!.
Men jag läste på Twitter och enligt supporterföreningen så blev personen i fråga utpekad och överlämnad till polisen, samt utslängd från gruppen han tillhörde.
Nu är bara frågan hur man skall få ett slut på det här med att förstöra och skada andra.
Alla säger att matchen blir “försenad” med 10-15 minuter, visst det köper jag, men sätt då tiden så man räknar med att det skall vara tifon som kan ta lite extra tid.
Sen dom som kastar in saker på planen är det bara att identifiera och porta dom från all fotboll i framtiden och ge dom ordentliga böter så kommer nog problemen att lösas.
Titta på hur det var i England tidigare och hur det är NU.
Jag gillar när det är drag på supporterläktarna och när dom håller alla sina saker där och INTE kastar in föremål på planen.
Så kära supportrar, håll er till det och skapa god stämning UTAN att någon blir skadad på våra kära arenor!..
IMG_4091